Saturday, May 8, 2010

1st Annivsary


Alhamdulillah syukur kepada Allah masih dikurniakan umur untuk bernafas di muka bumi ni...Agak lama x on9 memandangkn kesibukan yg melanda..dan juga dsebbkan laptop yg meragam..aduhai...laptop..laptop...

walaupun post ni agak lambat tp nk buat cmne kan coz laptop dh meragam...huhu alhamdulillah sudah setahun kami melyari bahtera rumah tangga bersama-sama...mengharungi ujian,dugaan dan cabaran,gelora dan badai rumah tangga bersama-sama...alhamdulillah syukur padamu ya Allah...

Kami dah mula meraikan sedikit awal..hehe boleh x mcam tu..boleh x boleh pn dh smbut dh...malam 24hb kami ke konsert Kembara Sufi di UTP...niat awal nk suprisekan my habib tp x dapat tahan diri terbagitau habib dh beli tiket..hukhuukuhk so mlm tu kami pkai sedondon bju wrna hitam..(mlm tu my habib sgt encem..hehe :p)..sblm msuk dewan dekat luar tu da la jual brg2 skit...habib singgah sbb nmpk da jual bju2...dia belek2 bju tu then dia tny

"bju ni lawakan syg...syg suka wrna biru kan"

sy hnya mngiakan sbb bju tu mmg lawa..igt habib cuma tny so sy pn xdala mghrp sgt dia nk belikan bju tu utk sy..tbe2 dia tny hrga and trus bli bju tu untk sy...time habib serahkan bju tu pd sy depan student2 UTP yg da kat situ..ramai la jugak habib ckp

"HAPPY 1st ANNIVSARY SYG"

sy tergamam x terkta2 malu pn da sbb student2 kat situ dgr la juga..huhu rasa nk ngis pn da jgk..trus slm n cium myhabib kat stu..hilang skjap mlu kat student2 tu..hukuhuk...msuk dewan dgr persembahan yg mntap dr azhan atan..tp agak sikit kecewa dgn persmbahan dr Shoutul Harakah...Rabbani walaupn tnpa kehdiran arwah Us Asri mereka tetap mntap..
Athen kami g dinner dlm pkul 11 lebih cmtu..blik umah n tdo..coz sok hari sbnr annivsary n da prjlnn yg agak jauh jgkla...

soknya after breakfast kami mulakan perjlan...mula2 kami ke Pasir Salak..melawat muzium dan mcm2 la yg da kat situ..then habib cdg g ke teluk batin..sy bersetuju shj..heheh tp mlgnya on da way ke sana hujan trun dgn lebat..so trpaksa di batalkn ke teluk batik...kami ke giant amik habib pn handphone yg baiki dekat sna..tp handphone tu kat tempat lain plak..huhuh so juz trus blik umah..dlm kpnatan tdo awl...huhu

"Abg thanks sudi temankan syg ke konsert dan sudi menemani hidup syg walaupun syg bnyak kekurangan..insyaALLAH syg akan sentiasa disisi abg mnyokong abg..semog rumah tangga yang kita bina ini diberkati dan dirahmati Allah...i luv u with all my heart forever and ever"

5 comments:

Anonymous said...

mintak nak kongsi kan letak kat blog...diharap boleh...buat ingatan terima kasih smmoge ilmu bermanfaat..untuk semua insyaallah

chic Gucci shirts said...

good!

CheR'iNa said...

sweet lah hubungan kalian berdua...:((

yus said...

semoga kalian sentiasa dicucuri rahmatNya..
semoga kehadiran cahaya mata nanti bakal menambahkan lagi seri..

prog muten said...

Salam pada semua...
Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.
Harga serendah RM1.00/pcs.
Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/
terima kasih admin