Friday, March 27, 2009

Tag dr lina


1. Kenapa kamu berblog?
sbb nk kongsi2 pglaman ka pa2 ja la lgi n jugak jd tempat mencurahkan perasaan(huhu)
2. Apakah method penulisan dalam blog kamu?
macam2 ada..huhu
3. Antara rupa dan isi blog, yang mana lebih kamu utamakan?
isi kot...
4. Adakah kamu meletak widget lagu di blog kamu? Kenapa kamu memilih lagu tersebut?
bnyak letak..hehe saja nk memeriahkan blog.ngee
5. Antara banyak-banyak artikel di blog kamu, yang mana paling kamu suka dan kenapa?
muhasabah.manis bicara..heheh sbb mmg suka..ngee
6. Pernah terasa nak hapuskan blog kamu? Sebabnya?
hapuskan blog x prnah..nk hapuskan chat box prnah..huhu
7. Apakah pendapat kamu mengenai blog kepada pemilik blog yang tag kamu ni?
blog yg comel..hehe suka tgk..bnyak gak infonya..
8. Senaraikan 5 orang yang akan kamu tag.
mira.alang atie,afrah,iffah,abg ito..
9) So far apa yang anda tahu tentang pemilik blog yang tag anda? 
orangnya comel je..cute je..kecik ja...first time jumpa kat iftar ukhwah.com kat kl sentral..pa lg ek..haa keje dia kalu jumpa 'saya' dia nk cubit pipi..huhu